Telescoopsteel 2,5m

32,00

Excl. BTW: €26,45

Excl. BTW:
€26,45
Model:
2,5m

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Onze telescoopstelen zijn vervaardigd uit aluminium dat erg stevig is én tegelijkertijd erg weinig weegt. Dit zorgt voor het ultieme gebruiksgemak van de uitschuifbare steel. Je hebt de keuze uit 5 verschillende maten. Vergeet zeker je eigen lengte niet te tellen alvorens je een lengte kiest! 

Op deze uitschuifbare stelen kan je tal van borstels en andere opzetstukken monteren. Denk maar aan een wasborstel, schuurborstel, ragebol of raamwasser. Het uiteinde is voorzien van een schroefdraad (Duitse type) en je krijgt bij elke steel ook een adapter in conische vorm met Amerikaanse draad.

Opgelet: De opzetstukken op de foto's dienen als voorbeeld en zijn niet inclusief.

Handige tips:

  • Om het gebruikscomfort van de telescoopsteel te verhogen, raden wij aan om elke sectie van de telescoopsteel 20 cm ingeschoven te laten. Zo zal de telescoopsteel minder doorbuigen en is hij stabieler.
  • Het is dus slim om je steel een maatje groter te kiezen dan de lengte die je exact nodig hebt. Dit verhoogt het gebruikscomfort aanzienlijk, omdat de steel hierdoor stabieler en steviger aanvoelt. Zo is bijvoorbeeld 8 à 9 meter de ideale werkhoogte voor een telescoopsteel van 10 meter.

Uitschuifbare telescoopsteel 2,5 m:

  • Maximale lengte: 250 cm
  • Ingeschoven lengte: 109 cm
  • Aantal delen: 3

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder