M.O.S.A

27,00

Excl. BTW: €22,31

Excl. BTW:
€22,31
Model:
MOSA

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
De MOSA Ontmosser bestrijdt met zijn succesformule groenaanslag en mos op alle soorten oppervlakken! Na de winter is alles bedekt door een vies groen laagje, maar MOSA geeft je tuinmeubels, oprit of terras weer razendsnel een nieuwe uitstraling. Vergeet schrobben en dure machines: met MOSA verdwijnt de groene laag als sneeuw voor de zon!

Het gebruik van deze MOSA ontmosser gaat gepaard met tal van voordelen. Om te beginnen hoef je de groene aanslag niet meer eigenhandig weg te schrobben. Dit heeft als voordeel dat je slechts met weinig moeite een optimaal resultaat bereikt. Bovendien is het vaak erg slecht voor je ondergrond om hard te schrobben of veel druk te zetten. MOSA hoef je slechts te vernevelen waardoor een hogedrukreiniger overbodig wordt. Dit bespaart water en dus ook geld.

De MOSA ontmosser bevat geen oplosmiddelen en is bijgevolg enorm materiaalvriendelijk. De groene aanslagreiniger laat geen enkel spoor achter op de behandelde ondergrond. Ook materialen zoals zink, steen of geverfde oppervlakken lopen geen enkel risico.

Hoe gebruiken je de MOSA Ontmosser?
De MOSA Ontmosser breng je best aan door middel van een verneveltechniek. Deze techniek voer je best uit met een vernevelaar of met een gieter voorzien van een sproeikop. Het is aangeraden om pas aan het werk te gaan tijdens een droge periode (+10 C°). Hou er rekening mee dat de ondergrond best 48 uur droog blijft nadat je het hebt behandeld. 

Verdun het middel met de verhouding 1 liter MOSA op 20 liter water. Bij kleine tot middelmatige groenaanslag bewerk je met 5 liter een gemiddelde oppervlakte tot 400 m². Wanneer je de gewenste oppervlakte behandeld hebt, zal de verontreiniging al na enkele dagen zichtbaar afnemen. Spoel na deze periode de oppervlakte helemaal af met water en je zal versteld staan van het resultaat!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder